Poziv-mladim-osobama---edukacija-za-razvoj-poduzetničkih-vještina

Poziv mladim osobama - edukacija za razvoj poduzetničkih vještina

StartUp Akademija je dvogodišnji Europski projekt sufinanciran sredstvima Erasmus+ Programa. Cilj projekta je razviti, testirati i promovirati akceleratorski program za mlade s poduzetničkim idejama koji žive u ruralnim područjima, s ograničavajućim mogućnostima pristupa edukacijama i treningu. Ako ste mlada osoba (nezaposlena) između 18 i 35 godina te imate dobru poduzetničku ideju – ali ne znate kako je razviti, ovo je trening za Vas! Tijekom treninga koji se sastoji od 7 modula, biti ćemo koncentrirani kako bi Vam pomogli da naučite osnovne vještine i kompetencije u poslovanju.
Što trebate napraviti: Završite online trening i podijelite svoju ideju sa StartUp Akademija timom do 15.03.2018.
Zaprimljeni zahtjevi bit će ocjenjeni od strane odbora, te će 8 najboljih poduzetničkih ideja iz svake zemlje partnera biti odabrano do 31.03.2018. Odabrani sudionici putovati će na Hackathon u Mađarsku u periodu od 16-20.04.2018. Nema troškova sudjelovanja u prvoj i drugoj fazi treninga. Putovanje i smještaj biti će pokriveni od strane projekta tijekom svih 5 dana Hackathon događanja.
Za prijavu registrirajte se https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAXZ5cM3vfTAUjOzIXWzr89AogrIF93A3n5G5xLFL8MMtK6Q/viewform.
Online modul je dostupan i ovdje ako napravite račun: http://athena.entre.gr/en/courses/startup-academy-training-on-entrepreneurial-skills.
Za više informacija kontaktirajte PINS na e-mail: [email protected].