Kontakt

Lokalna razvojna agencija PINS je društvo ograničene odgovornosti neprofitnog tipa za istraživanje i razvoj u gospodarstvu, čiji je cilj stvaranje što većeg broja poduzetnika kojima će se omogućiti najprije opstanak, a potom i daljnji razvoj.

Adresa:
Ivana Gorana Kovačića 3
51 311 Skrad


Telefon:
+385 (0)51 820 045
+385 (0)51 810 820

Fax:
+385 (0)51 820 046


Email:
[email protected]

Naš tim

dubravka

Dubravka Kolarić Zatezalo, ing. agronomije
Predsjednik uprave

Zaposlenica je u Pins-u od 2019. godine. Rođena je Križevčanka, a svoje srednjoškolsko obrazovanje završila je u Srednjoj gospodarskoj školi u Križevcima. U Zagrebu na Agronomskom fakultetu stekla je zvanje inženjerke zaštite bilja. Čim se za to steknu uvjeti želi dalje nastaviti svoje obrazovanje. Zbog ljubavi došla živjeti u Skrad, a ubrzo se zaljubila i u Gorski kotar.
Najviše voli timski rad, jer različiti članovi tima doprinose različitim idejama, a sinergija između članova tima može proizvesti kreativne i produktivne rezultate. Suradnja sa drugima vam pomaže da više naučite o sebi samoj, ali i o vlastitim snagama i slabostima.
Svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi sa obitelji u prirodi. Voli planinariti, baviti se vrtlarstvom, a najviše ju opušta kuhanje, pečenje kolača i torti.
Najdraži moto joj je da je najbolji način da saznamo što možemo je da mislimo da to možemo napraviti. Sve dok vjerujemo da je nešto nemoguće nikada nećemo moći otkriti je li moguće ili nije.

Email: [email protected]

anja

Anja Pleše, mag. oec.
Voditeljica računovodstva

Anja je zaposlena kao voditeljica računovodstva u Lokalnoj razvojnoj agenciji Pins od svibnja 2013. godine. Odgovorna je za praćenje, planiranje i koordinaciju aktivnosti i procesa računovodstvenog odjela. Brine da se financijske transakcije u poduzeću provode u skladu s važećim propisima, normama i računovodstvenim propisima; sastavlja bilance, računovodstvena izvješća, izvješća za europske projekte. Anja je magistrirala ekonomiju i završila tečaj za samostalnog knjigovođu. U slobodno vrijeme Anja uživa u vožnji biciklom, trenira CrossFit i sudjeluje na sportskim događanjima sa suprugom i prijateljima.

Tel: +385 (0)51 810 820
Email: [email protected]

josipa

Josipa Liker, mag. cult.
Asistent u provedbi projekta

Josipa je nova zaposlenica u PINS-u od listopada 2021. godine. Opću gimnaziju završila je u Delnicama, a na Filozofskom fakultetu u Rijecu magistrirala je kulturologiju. Prije nekoliko godina završila je tečaj za turističku vodičkinju za Primorsko-goransku i Ličko-senjsku županiju te također ima i certifikat za interpretatora baštine. U slobodno vrijeme voli čitati, gledati filmove, družiti se s prijateljima, obitelji i kućnim ljubimcima. Zajedno s dečkom otkriva prirodne i kulturno - povijesne ljepote Gorskog kotara i okolice.

Tel: +385 (0)99 532 1291
Email: [email protected]