Otvoren-poziv-za-sufinanciranje-izrade-web-stranica-i-web-trgovine-

Otvoren poziv za sufinanciranje izrade web stranica i web trgovine

Otvoren je poziv na dostavu projektnih prijava u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Dodjelom vaučera putem ovog Poziva na dostavu projektnih prijedloga potiču se MSP-ovi na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji njihovih proizvoda i usluga. Prihvatljivi prijavitelji na ovaj poziv su mikro, mala i srednja poduzeća.
Projektni prijedlog mora sadržavati jedan ili više obaveznih prihvatljivih troškova kao što su:
• Izrada poslovnih web stranica
• Unapređenje poslovnih web stranica uključujući prilagodbu za mobilne telefone i tablete
• Izrada i/ili unapređenje web shopa s implementacijom online metode plaćanja.
Uz barem jedan prihvatljivi trošak iz obvezne kategorije troškova, projektni prijedlog može sadržavati jedan ili više s njim povezanih prihvatljivih troškova:
• Usluga optimizacije domena (preglednost i upotrebljivost weba, internetska komunikacija, analiza konkurentnosti i pozicioniranja virtualnog tržišta, profila kupaca i trendova pretraživanja, web analitika)
• Izrada aplikacija i rješenja za mobilnu trgovinu (mobilni bonovi, kuponi i kartice lojalnosti)
• Troškovi najma domene, servera i/ili cloud usluga za potrebe provedbe aktivnosti do godine dana od dana isporuke usluge (kao dio isporuke usluge od istog pružatelja usluge).
Najniža vrijednost vaučera, odnosno najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 15.000,00 kuna dok je najviša vrijednost vaučera, odnosno najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 100.000,00 kuna. Intenzitet potpore ovisi o mjestu registracije pojedinog prijavitelja te se kreće od 70% do 85% prihvatljivih troškova. Bespovratna sredstva u obliku vaučera dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 13. kolovoza 2018. od 11:00 sati. Potpore koje se dodjeljuju u sklopu ovog poziva su potpore male vrijednosti (de minimis) potpore. U PINS-u imamo tim stručnjaka koji će za Vas pripremiti cjelokupan projekt.