PINS-među-najbolje-ocjenjenim-potpornim-institucijama-u-Hrvatskoj-

PINS među najbolje ocjenjenim potpornim institucijama u Hrvatskoj

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Sektor za razvoj i podršku korisnicima, dana 11. srpnja 2017. godine objavila je Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu “Razvoj Mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO)” – pilot projekt.
Nakon ocjene iskaza interesa formirana je rang lista te je donesena Odluka o odabiru potpornih institucija koji će sudjelovati u projektu “Razvoj Mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO)”. Projektom se utječe na povećanje konkurentnosti hrvatske ekonomije kroz razvoj učinkovitih potpornih institucija koje će svojim djelovanjem stvoriti povoljno okruženje za razvoj poslovanja i povećati mogućnosti rasta i održivosti poduzeća, naročito onih koja nastaju kao tzv. «start-up» poduzeća utemeljena na znanju, rezultatima znanstvenog istraživanja i korištenju novih tehnologija. Lokalna razvojna agencija PINS zauzela je visoko 3. mjesto po ocjenjivanju kriterija izvrsnosti u radu, što nas ukupno svrstava među najbolje poduzetničke potporne institucije u Hrvatskoj. Provedbom projekta poduzetnicima s područja Gorskog kotara biti će dostupne nove i još kvalitetnije usluge kojima ćemo im pomoći u razvoju poslovanja. Više na:
http://www.hamagbicro.hr/donesena-odluka-o-odabiru-ppi-jeva-na-projektu-razvoj-mreze-poduzetnickih-potpornih-institucija-ppi/