BOND---Obavijest-o-projektnim-aktivnostima-u-okviru-mentorskih-mreža

BOND - Obavijest o projektnim aktivnostima u okviru mentorskih mreža

1. Mentoriranje poduzetnika – naglašavamo ovim putem kako se proces mentoriranja treba završiti do 01.12.2023. što podrazumijeva odrađena sva mentoriranja i zaprimljenu svu dokumentaciju od strane mentora i poduzetnika prema Vama.
Vaša je obveza da do 06.12. 2023. proslijedite svu obrađenu dokumentaciju u ispostavu na Vašem području.
Molimo Vas ovim putem da revidirate sve započete i/ili planirane mentorske procese kako biste ukazali mentorima na važnost pridržavanja gore navedenih rokova budući da se sati koji su održani izvan zadanih rokova neće moći financirati s naše strane, kao niti oni sati za koje je dokumentacija dostavljena van propisanog roka.

2. Informacije o EEN radionicama po Hrvatskoj - HAMAG-BICRO provodi projekt Enterprise Europe Network (EEN), u cilju pružanja potpore hrvatskim poduzetnicima unutar svjetske mreže, zastupljene u 70-ak zemalja koja povezuje preko 4.000 stručnjaka s područja poduzetništva, inovacija i transfera tehnologije.
U studenom i prosincu ćemo uz predstavljanje projekta EEN predstaviti i međunarodne programe za financiranje projekata poduzetnika, po cijeloj Hrvatskoj te Vas najljepše molimo da tu informaciju proslijedite poduzetnicima s Vašeg područja.

Raspored održavanja radionica i više informacija o EEN-u možete pronaći na: https://hamagbicro.hr/najava-info-dana-o-medunarodnim-programima-za-financiranje-trzisno-orijentiranih-projekata-eureka-eurostars-i-eic-i-een-u-u-rijeci-splitu-osijeku-i-zagrebu/