ODRŽANA-ZAVRŠNA-KONFERENCIJA-ERASMUS+-PROJEKTA-PLANET-SOEN3

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA ERASMUS+ PROJEKTA PLANET SOEN3

Od 27.-29.6 sudjelovali smo na završnoj konferenciji ERASMUS+ projekta Planet SOEN-ENTERprise your region u Slovačkom gradu Banska Štiavnica.
Zajedno s partnerima iz Slovačke, Poljske i Slovenije uspješno smo proveli sve aktivnosti projekta.

Jedan od glavnih ciljeva ovog projekta bio je uključiti mlade ljude u smisleno ekonomsko i društveno sudjelovanje u njihovim zajednicama. Zahvaljujući provedenim radionicama u SŠ Delnice učenici ekonomskog usmjerenja mogli su naučiti kako napisati i prijaviti projekt. Ovakve aktivnosti pomažu osnažiti mlade ljude na razini lokalne/regionalne zajednice. Učenici su mogli osjećati dijelom zajednice i pravim kreatorima promjena.

Učenici uključeni u ovaj projekt imali su priliku steći nova iskustva, vještine u razvoju projekta, upravljanju i financijskoj održivosti, marketingu, implementaciji i promidžbi. Također, dobili su priliku poboljšati svoje komunikacijske vještine i znanje engleskog jezika, te komunicirati s vršnjacima i ljudima iz drugih zemalja i kulture. Sve stečene vještine, znanja i iskustva potiču njihov osobni i profesionalni razvoj te povećavaju šanse na tržištu rada.

Veselimo se budućim suradnjama!