DRUGI-KRUG-JOB-SPEED-DATE-DOGAĐAJA-U-HRVATSKOJ

DRUGI KRUG JOB SPEED DATE DOGAĐAJA U HRVATSKOJ

U Hrvatskoj je 21. lipnja 2023. održan drugi Job speed date event projekta Go remote pod vodstvom Lokalne razvojne agencije Pins. Job Speed date event predstavlja intervjue 1:1 između motiviranih tražitelja posla i poslodavaca. Svaki razgovor traje 5 minuta – budući da je 5 minuta jako malo vremena i tražitelji posla i predstavnici tvrtki moraju biti dobro pripremljeni kako bi iskoristili vrijeme i čuli potrebne informacije jedni od drugih.

Osim polaznika edukacije za Digitalni marketing i izradu web stranice u Word Pressu, koje se također vode preko Go remote projekta, događaju su se pridružili i brojni drugi mladi tražitelji posla. Tijekom događaja poslodavci i tražitelji posla razmijenili su kontakt podatke, a neki od njih su dogovorili naknadne sastanke. Događaj se odvijao na inovativnoj i zanimljivoj platformi Gathertown.

Poslodavci kao i tražitelji posla bili su vrlo zadovoljni cijelim događajem, a mnogi od njih su komentirali da je spomenuta platforma vrlo zanimljiva te da bi ovaj način pronalaska posla/zaposlenika trebalo češće koristiti. I mi osobno smo veoma zadovoljno kako je cijeli događaj protekao.