Uvjeti kupnje (predugovorne obavijesti)

Opći uvjeti poslovanja

Internet stranica pins-skrad.hr je u vlasništvu tvrtke Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o., Ivana Gorana Kovačića 3, 51311 Skrad, OIB:71847686816.
Opći uvjeti poslovanja vrijede za registrirane korisnike.
Registrirani korisnik (u daljnjem tekstu korisnik ili registrirani korisnik) može postati svaka osoba koja je potpuno poslovno sposobna i koja prihvaća uvjete poslovanja Lokalne razvojne agencije PINS d.o.o.
Prilikom prve kupnje kupac se treba registrirati i pritom ispuniti sva zahtijevana polja istinitim podacima.
Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje svojom registracijom čime postaje registrirani korisnik.
Korisnik je dužan brinuti se o sigurnosti svoje korisničke lozinke i povremeno ju mijenjati. Tvrtka Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o., ne odgovara za slučajeve zlouporabe korisničke lozinke, ali će odmah nakon što korisnik javi o vjerojatnoj zlouporabi odgovarajuće postupiti.
Tvrtka Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.
Registrirani korisnik ima pravo kupovati artikle na stranici pins-skrad.hr i koristiti ih u dobroj vjeri i namjeri.
Tvrtka Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o., zadržava pravo promjene općih uvjeta poslovanja i korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave, o čemu će korisnik biti obaviješten e-mailom.
Smatra se da je pristupanjem stranicama korisnik upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom potvrde kupnje to i potvrđuje.

Tvrtka Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o., nastoji da informacije o artiklima budu točne i ažurne, ali se ograđuju od mogućih pogrešaka u objavljenim informacijama. Tvrtka Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o., ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na ovim internet stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovaran za povremeno nefunkcioniranje stranica ili njihovih dijelova.
Fotografije i prikazi na ovim stranicama i stranicama partnera ne moraju odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip proizvoda. Ukoliko dobavljiv proizvod značajno odstupa od proizvoda traženih karakteristika tvrtka Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o. će kupca korisnika obavijestiti i postupiti prema dogovoru.

Naručivanje

Svaki registrirani korisnik može kupovati artikle iz ponude tvrtke Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o., prikazane na internetskim stranicama pins-skrad.hr. Kupoprodajni ugovor između registriranog korisnika i tvrtke Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o., postaje pravovaljan nakon primitka naručene pošiljke i vrijedi isključivo za područje RH.
Tvrtka Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o., se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode koji su u trenutku isporuke dostupni na zalihama. U slučaju nemogućnosti isporuke, tvrtka Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o., će kontaktirati korisnika i dogovoriti novi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda, dok će ostali dostupni proizvodi biti isporučeni. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenog i plaćenog proizvoda, tvrtka Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o., će izvršiti povrat sredstava.

Cijene

Sve navedene cijene izražene su u Hrvatskim kunama i sadrže obračunatu zakonski propisanu stopu PDV-a. Ponuda i cijene za specijalne akcije vrijede do isteka roka koji je naveden na samoj internet stranici ili do isteka zaliha. U cijenu nisu uračunati troškovi dostave koji će biti posebno navedeni prilikom naručivanja artikala. Troškovi dostave se ne uvećavaju ukoliko se narudžba isporučuje u nekoliko navrata, ali se mogu uvećati za dodatne troškove koji mogu nastati prilikom dostave, a prema uvjetima dostavne službe koja vrši tu uslugu.

Načini plaćanja

Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini moguće je na sljedeći način:

Načini plaćanja za ONLINE narudžbe:

1. Plaćanje po ponudi - pri narudžbi izdajemo Vam ponudu, a po primitku uplate robu šaljemo na Vašu adresu.

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Registracija

Kako bi obavili kupnju na web shopu potrebno se registrirati. Za registraciju je potrebno odabrati korisničko ime i lozinku (ona može biti proizvoljan niz znakova - što je duža, otpornija je na hakersko probijanje) te unesti svoju važeću email adresu.
Nakon registracije na Vaš email poslati ćemo Vam poveznicu za aktivaciju koju je potrebno posjetiti kako bi Vaša registracija bila uspješna. Poveznica će Vas odvesi na stranicu gdje se prijavljujete sa svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Nakon prijave vidjeti ćete plavi gumb Povratak u webshop gdje možete odabrati proizvod ili proizvode koje želite naručiti. Kada završite odabir i dodate željene artikle u košaricu potrebno je ispuniti podatke za dostavu i kliknuti na zeleni gumb Kupi kako bi završili svoju naruđbu.

U slučaju da ste zaboravili lozinku, na istoj stranici trebate kliknuti na "Zaboravljena lozinka?".
Dolazite do stranice na kojoj možete ostaviti svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali na web shopu, a na koju vam onda sustav automatski pošalje link pomoću kojeg ćete resetirati lozinku i upisati svoju novu lozinku.

Ukratko, nakon kreiranja računa, za svaku daljnju kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom.

Uvjeti dostave i isporuke

Svu robu iz našeg prodajnog programa dostavljamo unutar RH, osim na slijedeće otoke: Zlarin, Prvić, Kaprije, Žirje, Šolta, Dugi otok, Iž, Rava, Sestrunj, Molat, Ist, Premuda, Silba, Olib, Drvenik Veli i Mali, Lastovo, Koločep, Lopud, Šipan, Mljet, Susak, Ilovik, Unije.
Cijena transporta ovisi o veličini paketa, i kreće se od 35,00 kn do 100,00 kn.

Robu dostavljamo najkasnije u roku od 5 dana.
Kupac može i samostalno organizirati dostavu ili robu podići u našoj trgovini.
Sve dostave na području RH vrše se putem tvrtke GLS Croatia d.o.o..

Uvjeti povrata i reklamacije

Povrati

Naš cilj je da ste Vi kao naš kupac zadovoljni našom uslugom, stoga ćemo na sve načine pokušati opravdati Vaše povjerenje u nas. Ako zbog bilo kojeg razloga niste potpuno zadovoljni sa kupljenim artiklom možete ga slobodno vratiti unutar 7 dana od kupnje uz povrat novca ili zamjenu nekim drugim Vama odgovarajućim artiklom, dokle god artikl nije korišten ili oštećen.

Kako do povrata:
Javite nam se na mail: [email protected] ili na telefon: +385 51 810 820 te ukratko objasnite zašto Vam artikl ne odgovara.
Zapakirajte u kutiju svoj nekorišteni artikl u original ambalaži.
U slučaju da kupac vraća artikl koji mu ne odgovara iz nekog razloga poštarinu snosi sam u oba smjera (povrat na našu adresu i ponovno slanje zamjenskog artikla).
U slučaju da se dogodila naša pogreška prilikom pakiranja poštarinu snosi Lokalna razvojna agencija PINS u oba smjera (povrat na našu adresu i ponovno slanje zamjenskog artikla – Kurirsku službu odabire Lokalna razvojna agencija PINS.)
Pošaljite ga na adresu:
Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o., I.G.Kovačića 3,
51 311 Skrad, sa naznakom: POVRAT.

Javiti ćemo Vam se povratnom informacijom kada nam stigne paket te kad započnemo obradu povrata.

Smjernice za najjednostavniju uslugu povrata:

Vraćeni artikl mora biti u original pakiranju sa naljepnicama proizvođača. Molimo Vas ne uništavajte original pakiranje i ne pišite po njemu.
Molimo na paket jasno istaknuti velikim slovima: POVRAT
Zadržavamo pravo da odbijemo artikle koji nisu vraćeni u skladu sa našim pravilnikom.
Poštarinu u oba smjera snosi kupac. Povrat robe na našu adresu možete obaviti preko dostavnog kurira po Vašem izboru. Slanje paketa na Vašu adresu obavljamo sa našim ugovornim kurirom po važećem cjeniku Lokalne razvojne agencije PINS.
Naša politika povrata ne utječe na Vaša zakonska prava kupca.
Uzimamo pravo da povrat artikla potraje do 5 dana od dostave Vašeg paketa na našu adresu. Međutim, nakon što zaprimimo Vaš paket će biti pregledan i zahtjev će biti obrađen unutar 24 sata od zaprimanja izuzev neradnih dana i praznika.
Ako želite povrat novca, isti će biti obrađen u najkraćem mogućem roku. Povrat novca će biti obavljen na isti način na koji je artikl plaćen, gotovinom u našoj poslovnici ili virmanom na Vaš tekući račun.
Ako se Vaš povrat ne obradi unutar 10 radnih dana molimo Vas da kontaktirate našu službu za korisnike na:
[email protected] ili na telefon: +385 51 810 820.

Kontakt podaci odgovorne osobe:

Lokalna razvojna agencija PINS d.o.o.
Ivana Gorana Kovačića 3, 51311 Skrad
IBAN: HR8024020061100370662
OIB: 71847686816