Coworking prostor Delnice

Coworking prostor DelniceCoworking je umrežavanje odnosno povezivanje poduzetnika, međusobna suradnja te obavljanje djelatnosti različitih profesionalaca u zajedničkom radnom prostoru.

Razlika coworking prostora i uobičajenog uredskog okruženja je da su coworkeri nezavisni, a mogu surađivati.

Ideja coworkinga je nastala 2005. godine u San Franciscu, iz potrebe da ljudi funkcioniraju kao nezavisni profesionalci, pronađu mjesto gdje mogu obavljati svoje svakodnevne poslovne zadatke, održavati sastanke s klijentima, gdje se mogu umrežavati, doći do novih poslovnih prilika i kontakata, educirati se i time unaprjeđivati svoje znanje.

Prednost coworking prostora je i u nižim troškovima vezanih uz korištenje prostora, opreme i resursa, olakšava i samostalnu samoodrživost, pokretanje vlastitih poslova ili unapređenje postojećeg poslovanja.

Coworking je prostor za rad namijenjen za poduzetnike, freelancere, startup timove i za sve one koji nemaju vlastiti prostor ili vlastiti poslovni prostor u određenim situacijama (prezentacije, edukacije, poslovni sastanci) ne zadovoljava trenutne specifične potrebe.

Posjetite nas i uvjerite se u prednost rada i boravka u coworking prostoru Lokalne razvojne agencije PINS, u centru Delnica, Supilova ulica 71, gdje vam omogućavamo besplatan najam ureda, mjesto za sastanke, umrežavanje sa drugim profesionalcima, savjetovanje i mentorstvo od strane stručnjaka, profesionalno usavršavane i razvoj novih ideja.

Izađite iz klasičnog „pravog“ ureda, uobičajenog radnog okruženja i svakodnevne poslovne rutine i priuštite si coworking dan u coworking prostoru.

KUĆNI RED
Coworking prostora Delnice, Supilova 71

Da bi nam boravak u coworking prostoru svima bio ugodan, potrebno je pridržavati se slijedećih pravila:

1. U coworking prostoru nije dozvoljeno korištenje fraza poput: nemoguće, ne isplati se, kriza, ne mogu, teško i sl...
2. Koristiti riječ IZAZOV a ne problem...
3. U coworking prostoru nije dopuštena konzumacija duhanskih proizvoda.
4. U coworking prostoru nije dopuštena konzumacija alkoholnih pića.
5. Unutar coworking prostora nije dozvoljeno unošenje ili konzumacija opojnih droga.
6. Za vrijeme boravka u coworking prostoru nije dopušteno nedolično ponašanje te dovođenje drugih osoba i imovine u neposrednu opasnost. Imovinu treba čuvati od oštećenja, a svako oštećenje potrebno je prijaviti voditelju prostora na 051 810 820 ili putem e-maila [email protected]
7. U coworking prostor nije dopušteno dovoditi osobe koje mogu predstavljati potencijalnu opasnost za imovinu, te posjetitelje čiji cilj posjeta nije u skladu s namjenom prostora.
8. Nije dopušteno POSUĐIVANJE ili DIJELJENJE imovine coworking prostora kao niti dijeljenje pristupnih podataka za Wifi mrežu osobama koji ne koriste prostor.
9. Korisnici su dužni racionalno koristiti sredstva koja su im dana na raspolaganje u coworking prostoru (uključujući el. energiju i vodu). Svaki uočeni kvar na elektro ili vodovodnim instalacijama korisnici su dužni prijaviti voditelju coworking prostora na tel. 051 810 820.
10. Korisnici coworking prostora dužni su voditi brigu o čistoći prostora i radnih ploha za vrijeme boravka u prostoru. Po završetku boravka dužni su ostaviti radni prostor urednim i čistim.
11. Boravak u coworking prostoru moguć je od ponedjeljka do nedjelje od 10-20 h uz prethodnu najavu na tel 051 810 820 ili email [email protected].
12. Ovaj kućni red obvezatan je za sve korisnike i posjetitelje coworking prostora.Imate pitanja vezanih uz Coworking?Pohvala! U potpunosti smo zadovoljni sa svim pruženim uslugama!

Bojan Francišković - Obrt Francišković Begovo Razdolje